0442443219

Soita meille ja kerro tarpeestasi!

Voit myös laittaa sähköpostia: kunnonkotiruoka@gmail.com

10,90€ / Annos

Alempaa voit myös tutustua rauhassa kuinka palvelumme toimii.

Tilaus

Ensimmäinen tilaus sovitaan puhelimessa. Kerro myös erityistarpeistasi. Olemme erikoistuneet palvelemaan ikäihmisiä, on taustalla sitten muistisairaus tai liikuntarajoite.

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus ei sido sinua. Voit tehdä muutoksia palveluun kahden vuorokauden varoitusajalla.

Toimitus

Ruoka toimitetaan iltapäivällä. Saat ruokalistan, johon täytät haluamasi toimituspäivät ja valistet mieleiset annokset. Toimitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tarjoamme 2-4 eri vaihtoehtoa jokaiselle päivälle. Annoksen hinta 10,90€. Ei erillistä toimitusmaksua. Minimitilaus 2 annosta / toimitus.

Annokset toimitetaan jäähdytettynä, joka parantaa säilyvyyttä. Annokset on helppo lämmittää mikrossa.

Huoleton ruokapalvelu

Ruokapalvelu on voimassa niin pitkään kuin haluat. Suurin osa asiakkaistamme on käyttäneet palvelua useamman vuoden ajan, koska ovat todenneet sen arkea helpottavaksi.

Annokset laskutetaan kerran kuussa. Paperina, sähköpostina tai suoraan edunvalvojalta.

Muuta kysyttävää?

Tarvitsemme sinun tai läheisesi nimen, puhelinnumeron, toimitusosoitteen. Soita ja katsotaan yhdessä kuinka palvelu sopii sinulle.

Annoksen hinta on 10,90€. Hintaan sisältyy pääruoka, sekä lisukesalaatti tai jälkiruoka. Ei erillistä toimitusmaksua.

Toimitusaika vaihtelee asuinalueen mukaan. Kuskin käydessä ensimmäisen kerran, päätetään mihin kohtaan lenkkiä osoite sattuu. Aika on jatkossa aina vakio.

 • Kelloniemi & Rypysuo 10.00-10.30
 • Puijonlaakso 10.30-11.30
 • Männistö 11.00.-12.00
 • Keskusta 12.00-13.00
 • Haapaniemi 13.00-13.30
 • Neulamäki 13.30-14.00
 • Särkiniemi 13.30.-14.00
 • Levänen 14.00-14.30
 • Petonen 14.30-14.30
 • Saaristokaupunki 14.30-15.00
 • Vuorea & Toivala 14.30-15.00

(Ajat ovat esimerkkejä ja suuntaa antavia. Kysythän toimitusajasta myös tilausta tehdessäsi.)

Peruutusaika on 2 päivää. Näin ehdimme ilmoittaa ravintolalle, mitä annoksia pakataan. Kahden päivän varoitusajalla voit muuttaa, perua sekä lisätä annoksia, tai perua vaikka koko palvelun.

Olemme virallinen vanhusten kotipalveluiden tukipalvelu. Voit hakea palvelumme kustannuksiin Kelan Eläkettä Saavan Hoitotukea. Lisää hoitotuesta voit katsoa osoitteesta: https://www.kela.fi/elaketta-saavan-hoitotuki

Olemme erikoistuneet myös erityistarpeita varten. Tarvittaessa voimme ottaa vastaan avaimen, jonka avulla ruoka voidaan tuoda suoraan jääkaappiin.

Jos ruokalistojen täyttäminen on haaste, voit täyttää yhden listan omaisesi kanssa, jonka mukaisesti palvelu toimii jatkossa.

Asiakkaiden turvallisuuden vuoksi sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Mikäli unohdat palauttaa täytetyn ruokalistan, jatkamme tilausta vanhan listan mukaisesti. Näin pidämme huolen, että kukaan ei jää vahingossa ilman aterioita. Et kuitenkaan sitoudu. Mikäli haluat tehdä tarkoituksella muutoksia tilaukseesi, ota meihin yhteyttä.

Saat täytettävän ruokalistan ensimmäisen toimituksen yhteydessä. Voit tutustua ruokalistaamme verkkosivuilla. Soita ja sovitaan ensimmäiset annokset kokeiluun. Tavoitat meidät numerosta 0442333219.

Kokeile palvelua

Saat palvelun kokeiluun yhdellä soitolla. Ilman sitoumista pääset maistelemaan annoksia ja testaamaan kuinka se sopii täydentämään sinun arkeasi.

© Kaikki oikeudet pidätetään.